Наступного тижня у Львові запрацюють початкова школа, ринки і літні майданчики

3095 0
Про наступні послаблення у Львові наразі не йдеться.
Фото: Дивись.інфо

Фото: Дивись.інфо

За окремим протоколом із понеділка, 19 квітня, у Львові дозволять роботу літніх терас закладів громадського харчування, непродовольчих ринків, а також за парти повернуться учні 1-4 класів. Про це під час брифінгу сьогодні, 16 квітня, повідомив перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

«Протягом найближчих кількох днів після того, як в понеділок почнуть діяти ці зміни, ми будемо моніторити ситуацію. Попередньо в вівторок-середу наступного тижня плануємо скликати засідання комісії ТЕБ і НС і, якщо будуть порушення протоколу, то ці заклади будуть негайно закриті», – каже він.

Читайте також: У Львові ввели обмеження «червоної зони»

Минулорічний протокол роботи закладів громадського харчування, наприкалд, допрацювали і сьогодні затвердили оновлений. Так, відстань між столиками, за словами Андрія Москаленка, має бути 1,5 метри, обмежена кількість відвідувачів на майданчику, працівники – в масках та рукавичках, дезінфекція столиків тощо.

Про наступні послаблення у Львові наразі не йдеться.

Нагадаємо, що за рішенням комісії з надзвичайних ситуацій посилений карантин у Львові продовжили до 4 травня.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!