Наступного тижня зі Львова відкриють 7 нових авіарейсів. Перелік, розклад

29828 0
Ryanair відкриває 5 нових рейсів зі Львова, а Wizz Air — два.
Фото: umoloda.kiev.ua

Фото: umoloda.kiev.ua

29 жовтня угорський лоукостер Wizz Air відкриває зі Львова рейс Львів — Вільнюс, який виконуватимуть двічі на тиждень по понеділках і п'ятницях. Час відправлення зі Львова – 20:00, прибуття у Вільнюс – о 21:15. Час вильоту з Вільнюса – о 18:15, у Львові – о 19:30.

У вівторок, 30 жовтня, зі Львова стартує рейс Львів — Братислава. Рейси виконуватимуть тричі на тиждень по вівторках, четвергах і суботах. Час відправлення зі Львова – 15:05, прибуття до Братислави – 15:20 за місцевим часом. Час вильоту з Братислави – 15:50 за місцевим часом, у Львові – о 18:05.

Читайте також: Що можна взяти з собою в салон літака. Авіаперевізники змінюють правила

Наступного тижня зі Львова вперше полетить ірландський лоукостер Ryanair, який уже два місяці літає з Києва. Зокрема 30 жовтня стартує рейс Львів — Краків. Авіарейси здійснюватимуться по вівторках, четвергах і суботах. Із Кракова літак відправлятиметься о 7:00 та прибуватиме до Львова о 9:00. У зворотному напрямку зі Львова рейс вирушатиме о 9:35 та о 9:35 за місцевим часом прибуватиме до Польщі.

31 жовтня розпочнуть виконувати одразу три авіарейси: Львів — Дюсельдорф (Веце), Львів — Меммінген та Львів — Варшава (Модлін). 

Читайте також: Куди українці можуть їздити без віз. Перелік країн

Зі Львова до Дюсельдорфа можна буде полетіти тричі на тиждень у середу, п’ятницю та неділю. З Дюсельдорфа рейс відправлятиметься о 7:10 та прибуватиме до Львова о 10:15. Зі Львова літак вирушатиме о 10:50 та прибуватиме до німецького аеропорту о 12:00.

Зі Львова до Меммінгена авіарейси здійснюватимуться двічі на тиждень у середу на неділю. З Мемінгена літак вирушатиме об 11:30 та прибуватиме до Львова о 14:25. Зі Львова рейс вилітатиме о 15:00 та прибуватиме до Мемінгена о 15:55 за місцевим часом.

Зі Львова до Варшави Ryanair літатиме в понеділок, середу та неділю. О 6:50 літак вилітатиме з Модліна, а о 8:55 буде у Львові. У зворотному напрямку виліт відбуватиметься о 9:30, приземлення о 9:35 в Польщі за місцевим часом.

Читайте також: Тетяна Романовська та її рекорди у львівському аеропорту

2 листопада зі Львова вилетить літак до Лондона. Авіарейси літатимуть у понеділок, п’ятницю та неділю. З Лондона літак вирушатиме о 6:45 і об 11:25 прибуватиме до Львова. Зі Львова рейс відправлятиметься о 12:00, а о 12:45 за місцевим часом приземлятиметься у аеропорту британської столиці.

Додамо, що нещодавно обидві авіакомпанії змінили правила перевезення ручної поклажі у салоні літака. Крім цього, наприкінці вересня Ryanair довелось скасувати понад 250 рейсів по всій Європі через страйк працівників авіакомпанії.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!