Наступного тижня зі Львова відкриють чотири нові авіарейси. Перелік маршрутів

11190 0
Зі Львова почнуть літати прямі рейси до Гданська, Катовіце, Дортмунда та Ольштина.
фото: lwo.aero

фото: lwo.aero

Наступного тижня угорський лоукостер Wizz Air відкриває зі Львова два нові маршрути до Польщі та Німеччини. Натомість польський авіаперевізник LOT відкриє пряме сполучення між Львовом та Ольштином.

Читайте також: Ryanair офіційно зайшов в Україну. Розклад маршрутів зі Львова, ціни

26 березня, у понеділок, з львівського аеропорту вилетять перші рейси до польських Гданська та Катовіце і німецького Дортмунда.

Львів — Гданськ — два рази на тиждень у понеділок та п’ятницю. Вартість квитків становить від 279 грн в один бік.

Львів — Катовіце — двічі на тиждень у понеділок та п’ятницю, а з 20 червня частота польотів збільшиться до чотирьох разів на тиждень: понеділок, середа, п’ятниця та неділя. Вартість квитків стартує від 279 грн в один бік. 

Львів — Дортмунд — двічі на тиждень — по середах і неділях. Вартість найдешевших квитків становить від 719 грн в одну сторону. 

27 березня, у вівторок, польський авіаперевізник LOT відкриває пряме сполучення Львів — Ольштинякий літатиме щовівторка та щосуботи. А у зворотному напрямку ще й щоп’ятниці. Квитки у два боки на економ-клас коштують від 54 євро. 

Читайте також: Які авіарейси запустять зі Львова у 2018 році. Перелік

Нагадаємо, сьогодні останній день розпродажу авіаперевізника Wizz Air на всі маршрути до 30 квітня зі знижкою 30%. Найдешевші квитки зі Львова до Катовіце коштують від 319 грн. У ціну квитка входить перевезення одного предмету ручної поклажі розмірами до 55х40х23 см і вагою до 10 кг.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!