На правах реклами

Найкращий двір: львів’ян запрошують до участі у конкурсі з озеленення

3956 0
Для популяризації ідей прикрашання Львова та околиць за допомогою декоративного озеленення та благоустрою група компаній «Клуб Рослин» за підтримки Львівської міської ради оголосили конкурс озеленення «Зелена хвиля».
Фото: www.hotel-r.net

Фото: www.hotel-r.net

Як розповіли організатори, цією подією вони  хочуть надихнути мешканців Львова прийняти участь у процесі створення благополуччя та краси на вулицях нашого міста.

Прийом заявок: до1 серпня 2016.

Нагородження переможців: 20 серпня 2016

Умови конкурсу

 В конкурсі можуть приймати участь:

Фізичні особи (мешканці Львова та околиць) в категорії «Найкраще озеленення приватного подвір’я (садиби)».

Компанія / фірма в категорії «Найкраще озеленення компанії / фірми».

ОСББ, ЖЕК в категорії «Найкраще озеленення території біля багатоповерхових будинків».

Заявки для участі в конкурсі

Протягом дії конкурсу кожен мешканець нашого міста, ОСББ або компанія можуть надіслати заявку встановленого зразку з описом і фотографіями вже облаштованного ландшафтного об'єкта з елементами озеленення. Особа, відповідальна за прийом і обробку заявок: Олена Луцик, тел. 093-437-70-70, е-mail: [email protected]

Заявка подається у письмовій формі із зазначенням юридичної/фактичної адреси, прізвища, імені, по батькові подавача заявки, території об’єкта, назви категорії, контактних номерів (за необхідністю інша інформація) до 20 серпня 2016 року.

Всі заявки публікуються в соціальних мережах в Фейсбуці і Вконтакті в офіційній групі "Клуб рослин", а також на сайті plants-club.ua. Оскільки рослини з плином часу змінюються, відповідно, вид об'єктів теж змінюється, то конкурсанти при бажанні можуть висилати актуальні фотографії своїх садів, ділянок і територій на певний період часу. Всі фото будуть публікуватися в соцмережах в офіційній групі компанії "Клуб рослин".

Зразок заявки можна переглянути тут.

Категорії, які будуть приймати участь в конкурсі:

Найкраще озеленення приватного подвір’я (садиби).

Найкраще озеленення компанії / фірми.

Найкраще озеленення дворів багатоквартирних будинків.

Найкраще озеленення балкону / тераси / даху.

Критерії оцінки:

Сучасність.

Функціональність.

Естетика озеленення.

Якість рослин та догляду за ними.

Оригінальність, неповторність ідеї.

Кожен критерій оцінюється шкалою від 0 до 10 (0 - мінімальна оцінка, 10 - максимальна оцінка).

Голосування та оцінювання

Нагороди переможцям:

В кожній категорії будуть визначені 3 переможці (1, 2, 3 місце):

Переможець, який займе 1 місце отримає приз на суму 3000 грн. (сертифікат на закупівлю рослин на суму 3000 грн.)  та річну підписку на журнали "Ландшафт і Архітектура" та "Нескучный Сад" за 2016 рік.

Переможець, який займе 2 місце отримає приз на суму 2000 грн. (сертифікат на закупівлю рослин на суму 2000 грн.) річну підписку на журнал "Ландшафт і Архітектура" за 2016 рік.

Переможець, який займе 3 місце отримає приз на суму 1000 грн. (сертифікат на закупівлю рослин на суму 1000 грн.) річну підписку на журнал "Ландшафт і Архітектура" за 2016 рік.

Всі учасники конкурсу отримають у подарунок примірник журналів "Нескучний сад" і "Ландшафт і Архітектура".

Всі учасники, які посіли призові місця, отримають табличку, на якій буде вказано назву конкурсу, номінацію, в якій переміг конкурсант, рік. Таку пам'ятну табличку своїх досягнень можна закріпити на фасаді будівлі, на воротах.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!