Найкращий двірник Львова поїде в тур Європою

6579 1
Переможцем конкурсу на найкращого двірника став працівник ЛКП «Південне».
фото: Вікторія Ейсмунт

фото: Вікторія Ейсмунт

У Львові завершився конкурс на найкращого двірника міста. Серед 118 кандидатів переможцем став Мирослав Новоставський, що працює 4 роки в ЛКП «Південне» Франківської райадміністрації та обслуговує вул. Володимира Великого, 117. За нього проголосували 130 осіб. До цього він пропрацював 30 років слюсарем на Львівському автобусному заводі.

Читайте також: Усі хочуть працювати розумом, а не мітлою. Чотири історії львівських двірників

Мирославу Новоставському вручили Подяку від громади міста та сертифікат на екскурсійний автобусний тур «Вікенд в Європі: Краків, Прага, Відень та Будапешт» на двох осіб. Також він отримає премію в розмірі місячного посадового окладу. Закордонний паспорт переможцю виготовлять за рахунок міста.

«Треба жити у Львові, гордитися своїм містом і дбати про його чистоту. Не тільки для себе, а для людей. У мене, фактично, робота без графіку – поки люди вийдуть на роботу намагаюся, щоб вже було чисто. І не потрібно чекати, щоб начальник давав вказівку, а самому дбати про роботу і любити її», – говорить Мирослав Новоставський.

Крім того, міський голова Львова Андрій Садовий нагородив п'ять найкращих двірників районів Львова: Галину Височанську (ЛКП «Рясне-403», Шевченківська РА), Михайла Новікова (ЛКП «Управитель», Личаківська РА), Любов Залипську (ЛКП «Княже місто», Галицька РА), Надію Лабіш (ЛКП «Старий Сихів», Сихівська РА) та Анну Дудку (ЛКП «Богданівка», Залізнична РА). Усі вони отримали Подяки, грошові премії та екскурсійні тури Україною.

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
16 Березня, 2018 18:58
Оля Молодці!!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!