Політична реклама

Назарій Шмігель: «Треба діяти — і в парламенті, і на місцях»

3341 0
Голова районного осередку ВО «Батьківщина» у Франківському районі Львова та кандидат в депутати по 117 виборчому округу Назарій Шмігель про свою передвиборчу програму, округ та політичні і господарські пріоритети.
Назарій Шмігель

Назарій Шмігель

Назарій Шмігель каже, що на цих виборах він хоче вплинути на децентралізацію і надати широкі повноваження місцевим громадам.

«Я та моя команда є патріотами України, свого міста та нашого району. Тому і програма на вибори включає два широкі розділи — пріоритети загальноукраїнські та суто місцеві. Разом з мешканцями маємо будувати світле і якісне майбутнє собі та нашим дітям», — говорить Назарій Шмігель.

Пріоритети роботи у Верховній Раді

У парламенті Назарій Шмігель збирається активно долучатися до всіх актуальних для розвитку держави законодавчих актів.

Кандидати в депутати ВО «Батьківщина» на парламентських виборах 2019

«Це має бути сприяння децентралізації, надання ширших повноважень та підвищення ролі органів місцевого самоврядування», — говорить Назарій Шмігель.

Пріоритетними, за його словами, мають стати розвиток інфраструктури транспорту та будівництва, створення в Україні умов розвитку малого та середнього бізнесу, а також мікрокредитування нового. Таким чином з'являтимуться нові робочі місця, соціальні стандарти підвищуватимуться, як і рівень життя загалом.

Ще одним пунктом програми є вдосконалення систем соціального захисту дітей, людей з інвалідністю, пенсіонерів та інших малозабезпечених верств населення.

«Соціальний захист має полягати в справедливому ставленні до людини. Це комплексний захід, який я бачу в одночасному забезпеченні програм "Доступного житла", фонду страхування іпотечних кредитів і підтримці родин при народженні дітей», — каже Назарій Шмігель.

Пріоритети роботи у виборчому окрузі

Оскільки Назарій Шмігель балотується як мажоритарний кандидат, то переконаний, що розвиток округу є не менш важливий, аніж загальноукраїнські програми.

«У моєму окрузі є проблеми із заміною старих внутрішніх каналізаційних систем, реконструкцією старих будинків та дахів, незаконними забудовами. Це потребуватиме активної роботи», — розповідає Назарій Шмігель.

Будувати свою роботу в окрузі він планує через регулярні зустрічі з мешканцями, депутатські приймальні та особисту присутність свою і членів команди на всіх проблематичних точках району. У такий спосіб, переконаний Назарій Шмігель, вдасться реалізувати і інші завдання, які ставить перед собою:

  • залучення інвестицій з метою створення нових робочих місць;
  • сприяння розвитку інфраструктури шкіл та дошкільних закладів;
  • налагодження чіткого механізму реагування на запити мешканців для вирішення їх проблем;
  • збереження історико-культурної та архітектурної спадщини.

Молодіжні програми освіти, роботи і спорту

Впровадження нових стандартів підтримки родин з дітьми не єдиний пункт, що стосується підтримки молодих сімей та молоді.

Під час проведення святкування Дня молоді у Франківському районі міста

«Працевлаштування молоді і достойна оплата праці мають стати основою здорової країни. Цьому будуть сприяти як інвестиційні проекти, про які йдеться в програмі, спрямовані на створення робочих місць, так і механізми забезпечення робочих місць для молоді. Одночасно з розвитком спортивної, освітньої та соціальної складових, зможемо комплексно забезпечити достойні умови для молодого покоління. Це ж, у свою чергу, дозволить розвивати і всі інші сфери нашого життя», — переконаний Назарій Шмігель.  

Він переконаний, що разом з мешканцями та однодумцями, які поділяють з ним цінності справедливості, чесності та правди, вони зможуть досягти реальних результатів з розбудови України та підвищити добробут громадян.

Довідка: Назарій Шмігель народився і проживає у Львові. В університеті вивчав менеджмент зовнішньоекономічної діяльності. З 2005 по 2007 рік працював та вивчав досвід демократичних та економічних перетворень у Чикаго (США). Підприємець, засновник підприємства «АНбуд Україна». Голова ГО «Громадська довіра», керівник франківського районного осередку ВО «Батьківщина» у Львові. Одружений, батько двох дітей. Висунутий партією ВО «Батьківщина» кандидатом в депутати по 117 в. о. (Галицький, Франківський та частина Шевченківського району).

Детальніше про Назарія Шмігеля, його програму і дії можна прочитати на його сторінці у Фейсбук.

На правах реклами


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!