"Не бійся жити": львів'ян запрошують на Шоу історій

1996 0
Шоу історій - це щомісячний захід. Ви маєте можливість послухати реальні історії, не обов'язково професійних промовців, або виступити самі. Цього разу організатори обрали нову тему для виступів: "Не бійся жити".
Фото: studlava

Фото: studlava

Всі люди у світі повсюдно зайняті розповіданням історій, навіть якщо вони цього не знають. Сторітелінг як жанр набирає популярності, а попри те компанії давно розповідають власні історії успіху, професіонали розказують, через які злети і падіння їм довелося пройти, щоби стати собою сьогоднішніми, а цікаві особистості на кожному заході захоплюють слухачів карколомними оповідями. Історії, котрі ви почуєте – справжні, щирі, емоційні, без слайдів і презентацій, від тих, хто не обов'язково є професійними промовцями, а просто розповідає, що довелося пропустити крізь себе.

Шоу історій відбувається раз на місяць у вечірній час. З вересня організатори запускають новий сезон: на гостей чекають не тільки цікаві промови, але і смачні дегустації сирів та вин, а також after-party з Dj. Найближча зустріч – 21 вересня. 

В програмі:
- неймовірні життєві історії;
- подарунки-сюрпризи від партнерів; 
- ведучий Андрій Жолоб і цікаве спілкування з приємними людьми. 

Цього разу виступатимуть не тільки львів'яни, але і гості з інших міст. До прикладу, спеціально на Шоу історії з Києва приїде засновниця та генеральна директорка Startup Ukraine, засновниця Selfmade Woman Community Анна Петрова. Також виступить Соломія Чубай та ще багато відомих львів'ян.

Де?

FESTrepublic.club (вул. Старознесенська, 24-26).

Коли?

21 вересня, 19:00
Детальна інформація: 0 (97) 864 99 56

Організатори: Наталя Антонів, Наталія Васильків, Оксана Лотоцька-Савчак /ГО Великий світ/ та Ірина Снітинська /Школа АҐРУС/

Придбати квитки онлайн: https://2event.com/uk/events/923006

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!