Не зміг жити в умовах обмежень. У Львові закривається відомий джаз-клуб Libraria

49086 0
Заклад закрили до кращих часів.
Фото: Libraria speak easy bar

Фото: Libraria speak easy bar

Відомий львівський ресторатор Вардкес Арзуманян повідомив про закриття свого джазового клубу Libraria Speak Easy Bar, який відкрили влітку 2016-го року.

Читайте також: «Коронавірус закрив нас у капсулах. І це, без сумніву, вплине на ресторанну культуру». Марк Зархін про бізнес і кухню

«На превеликий мій жаль, я змушений повідомити, що закриваю Libraria Speak Easy Bar. Це було місце в якому разом з львів'янами слухав джаз Френсіс Фукуяма. Це було місце де виступали Роберт Гласпер, Тейлор МакФеррін, Террас Мартін, Джамала, Рейчел Терріен, Фіма Чупахін, Наташа Лєбєдєва та Денис Аду, Лаура та Крістіна Марті, Міша Циганов та Олексій Коган, Ігор Закус та Ханс Пітер Салентін і багато-багато інших не менш відомих та яскравих музикантів. Безмежно вдячний їм всім!», – написав у себе на сторінці Вардкес Арзуманян.

Читайте також: Вардкес Арзуманян: До мого ресторану погрожували заїхати на танку

Він зазначив, що закриває Лібрарію до кращих часів.

«Такі проекти не можуть жити в умовах обмежень та політичного шулерства навколо вірусів. Дуже шкодую, але зобов'язаний це зробити. Це єдиний і перший за 25 років проект, який я закрив з сльозами на очах», – повідомив ресторатор.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!