Неподалік Арени Львів зведуть житловий будинок із паркінгом. Візуалізація

4210 0
Висота будинків не має перевищувати 34 м.
Візуалізація ЛМР

Візуалізація ЛМР

У Львові на вулиці Стрийській, 195, що неподалік Арени Львів, побудують житловий будинок із паркінгом. Відповідні містобудівні умови та обмеження на проектування погодили на засіданні виконавчого комітету ЛМР сьогодні, 18 січня.

Читайте також: Біля Арени Львів зведуть житловий квартал із озерами. Візуалізація

Ділянка площею 0,4 га призначена для житлової та громадської забудови. Висота будинку не має перевищувати 34 м, а відсоток забудови – 35%.

Забудовником є ПрАТ «Квіти Львова», власником якого є Ростислав Оленчин. Йому ж належить низка компаній, що займаються управлінням нерухомістю. На ринку фірма працює понад 20 років і займається здебільшого вирощуванням зернових і технічних культур.

У 2017 році, за інформацією видання Zaxid.net, через одну з управляючих фірм Ростислава Оленина, обласна спілка художників утратила маже все своє нерухоме майно.

Візуалізація ЛМР


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!