Неподалік центру Львова зведуть житловий комплекс. Візуалізація

6426 0
Виконавчий комітет кілька разів не погоджував це будівництво.
візуалізація надана лмр

візуалізація надана лмр

У Львові на перетині вулиць Антоновича – Грюнвальдська зведуть багатоповерховий житловий будинок з підземний паркінгом. Відповідне рішення 28 вересня прийняв міськвиконком.

Будівництво вестимуть на місці наявних нежитлових будівель та теплового пункту, який мають реконструювати. Згідно з містобудівними умовами та обмеженнями, висота майбутніх будівель не перевищуватиме 24,5 метри. Будівництво вестимуть в межах історичного ареалу міста. Фасад будинку повинен бути погоджений з управлінням охорони історичного середовища.

Читайте також: На проспекті Чорновола у Львові збудують «Ашан». Візуалізація

Замовником будівництва є ТзОВ «Дальта». За даними Youcontrol, основними власниками фірми є екс-заступник міністра оброни України, нардеп 4-го скликання Богдан Буца та депутат Львівської міськради 5-го скликання («Наша Україна») Володимир Мармура. Богдан Буца також є співвласником декількох компаній у Львові, що займаються виробництвом та установкою металоконструкцій та виборів із металу.

Читайте також: У двох районах Львова збудують офісні центри. Візуалізація

Заначимо, що це рішення виносилось на виконком кілька разів. Його погодили лише після сплати компанією штрафу у 2,5 млн гривень.

Візуалізація надана ЛМР


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!