Нетвереза львів'янка з двома дітьми в авто спричинила аварію

3338 0
Рівень алкоголю в крові жінки перевищував норму майже у 9 разів.
фото: Патрульна поліція Львівщини

фото: Патрульна поліція Львівщини

У ніч з 26 на 27 лютого на перетині вулиць Шевченка та Величковського сталася аварія, повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львівщини.

Водійка Renault не впоралася з керуванням та в'їхала в лісосмугу. В авто перебували двоє її дітей – трирічна донька та шестирічний син. Патрульні викликали швидку, оскільки дівчинка мала синець біля ока, а хлопчик – синець на нозі. Жінка відмовилася від госпіталізації дітей, адже вони почувалися добре і не скаржилися на біль, та пообіцяла зранку звернутися в лікарню самотужки.

Читайте також: П'яна справа. Що заважає судити нетверезих водіїв швидко і справедливо

Під час оформлення аварії патрульні виявили у водійки ознаки алкогольного сп'яніння. Після перевірки на драгері виявилося, що рівень алкоголю в її крові становить 1,78 проміле, що перевищує норму майже у 9 разів.

На жінку оформили 2 протоколи: за скоєну ДТП та за керування транспортним засобом в стані сп’яніння. Авто порушниці евакуювали на арештмайданчик. Патрульна поліція принагідно закликає водіїв бути відповідальними та не сідати за кермо у нетверезому стані.

Фото Патрульної поліції Львівщини


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!