Коли запрацює фонтан на площі Галицькій у Львові

2318 0
Роботи з реконструкції площі Галицької у Львові практично завершили.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

На площі Галицькій встановлюють насоси, які на зимовий період демонтували. До них мають підключити фонтан «Кульбаба». Як тільки у Львові стабілізується погода, обіцяють, що він запрацює. Про це повідомили у департаменті містобудування ЛМР.

«Для повноцінної роботи водограю все зроблено: є чаша, провели воду, закупили та встановилинасоси  з їхньою допомогою вода буде циркулювати. Повністю виконали роботи із влаштування нових мереж та реконструкції старих. Є підсвітка, лічильник та договір щодо постачання світла», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Як виглядає площа Галицька у Львові після реконструкції. Фото

Обладнання, яке буде перекачувати воду, найближчим часом ще мають ще раз перевірити фахівці. Усі роботи виконує підрядна організація на замовлення «Львівводоканалу».

Нагадаємо, як повідомляло Tvoemisto.tv, роботи з реконструкції площі Галицької у Львові практично завершили. На площі проклали нові мережі та реконструювали старі. Її виклали бруківкою та гранітною плиткою. Окрім цього, виконали роботи і з ознакування розташування костелу Воздвиження Чесного Хреста, мури якого знайшли під час реконструкції. Низку капітальних робіт, що ще залишилися, мають виконати вже після завершення воєнного стану. 

Фото Івана Станіславського/Твоє місто

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!