Нік Вуйчич став радником міського голови Львова

5005 0
Відомий мотиваційний спікер Нік Вуйчич сьогодні приїхав до Львова з програмою «Життя без обмежень»
фото: niklife.com.ua

фото: niklife.com.ua

Сьогодні, 28 жовтня, під час особистої зустрічі міський голова Львова Андрій Садовий вручив мотиваційному тренеру Ніку Вуйчичу посвідчення радника мера з питань інклюзивної освіти. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Також Андрій Садовий подарував Ніку Вуйчичу ювілейну монету ім. Короля Данила. Заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко презентував інклюзивні проекти Львова, зокрема роботу навчально-реабілітаційного центру «Джерело», а також коротко розповів про модель інклюзивної освіти незрячих дітей в місті.

Читайте також: Через приїзд Ніка Вуйчича збільшать кількість транспорту до Арени Львів

Нік Вуйчич — християнський проповідник, мотиваційний тренер та директор неприбуткової організації «Життя без кінцівок». Народився без рук та ніг. Сьогодні, 28 жовтня, він вперше виступить з мотиваційною промовою у Львові на стадіоні «Арена Львів». Більше про Ніка Вуйчича можна дізнатися з відеоісторії Tvoemisto.tv.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!