Нова система доступу авто в центр Львова розпізнаватиме номерні знаки

2807 0
Нова система коштуватиме майже 2,4 млн грн.
Фото: Львівська пошта

Фото: Львівська пошта

«Муніципальна варта» оголосила тендер на нову систему контролю доступу транспорту у пішохідну зону центральної частини Львова. Відповідні торги провели на сайті публічних закупіель Prozorro, пишуть Наші Гроші. Львів.

Читайте також: На вулицях Львова встановлять ще 40 камер спостереження

Нову систему має встановити ТОВ «Інженіринг-Аналітика» за 2,4 млн грн. Пішохідна зона у Львові обмежена проспектом Свободи, площею Данила Галицького, вулицями Підвальною та Валовою й площею Міцкевича. Згідно з технічним завданням, систему встановлять на вул. Братів Роготинців, Руській та Беринди, де вже стоять боларди, що обмежують в’їзд на площу Ринок.

Нова система також матиме боларди, однак визначатиме номерні знаки автомобілів, вестиме «білий» та «чорний» списки цих знаків, дозволятиме вносити номерні знаки тимчасово чи одноразово, створюватиме звіти щодо авто, які проїжджали через болард.

Також система реалізовуватиме мультипріоритетне обслуговування транспорту, якому дозволений проїзд до пішохідної зони центральної частини Львова відповідно до категорій, де наприклад, категорія «А» – це комунальні служби, громадський транспорт, «Чудо-поїзд» чи кінні карети, а категорія «Д» – автомобілі офіційних делегацій.

Окрім робіт, у перелік обладнання входить п’ять автоматичних болардів та стільки ж фотоелементів, шість світлодіодних світлофорів, три мережеві контролери управління доступом, три пристрої звукового супроводу, 11 радарів контролю в’їзду/виїзду, дев’ять відеокамер та інше.

Читайте також: За 2018 рік у Львові встановили 240 камер відеоспостереження

Додамо, що київське ТОВ «Інженіринг-Аналітика» належить Валентині Кравченко, Євгену Юрчевському та Юрію Іванову (20%). У вересні цього року управління безпеки міста Львівської міськради також замовило в цієї компанії модернізацію системи відеоспостереження міста вартістю 17,9 млн грн, а «Муніципальна варта» минулоріч – систему відеоспостереження за майже 6 млн грн.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!