Нові деталі у справі Димінського

6780 0
Поліція завершила експертизу ДНК всіх учасників ДТП.
фото: УНІАН

фото: УНІАН

Поліція завершила експертизу ДНК всіх причетних до ДТП, що сталася за участі автомобіля з кортежу львівського бізнесмена Петра Димінського. Про це повідомив на брифінгу Голова Національної поліції України Сергій Князєв, передає кореспондент Tvoemisto.tv.

Про результати експертизи та її наслідки для слідства він розповісти відмовився, зауваживши, що «йдеться про великий прорив у розслідуванні цієї кримінальної справи».

Крім того, за словами Князєва, Петро Димінський тричі не з’явився на допит, через що слідчий передав документи на примусовий привід на допит. Проте в Україні немає механізмів, щоб забезпечити примусову доставку свідка на допит з-за кордону.

Читайте також: Свобода проти страху? Чому важливо не дати зам'яти справу Наталії Тріли

Нагадаємо, 18 серпня на трасі Львів-Краковець сталася смертельна ДТП за участі автомобіля, що належить бізнесменові Петру Димінському. Унаслідок зіткнення загинула 31-річна жінка. Її брат стверджує, що Димінський знаходився за кермом і потім переcів у іншу машину. За цим фактом відкрито кримінальне провадження.

21 серпня бізнесмену було вручено повістку на допит 23 серпня. Слідство встановило, що за кермом авто, яке потрапило в аварію, був не 43-річний охоронець Димінського, як про це повідомлялося раніше. 22 серпня стало відомо, що Петро Димінський відлетів до Швейцарії. Наступного дня член колегії МВС Антон Геращенко повідомив, що на допит бізнесмен не з'явився.

Адвокат бізнесмена Микола Лисий повідомив, що його клієнт не отримував повісток на допити, натомість стверджує, що Димінського допитали ще 20 серпня. Пізніше правоохоронці провели обшуки в офісі бізнесмена та ІА ZIK, що йому належить.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!