Новостворене управління екології Львівської міськради очолила Олександра Сладкова

4169 1
Майже три роки Олександра Сладкова очолювала відділ урбаністики ЛКП «Інститут просторового розвитку».
Фото: Олександра Сладкова

Фото: Олександра Сладкова

Екскерівниця відділу урбаністики та заступниця директора ЛКП «Інститут просторового розвитку» Олександра Сладкова очолила новостворене управління екології та природних ресурсів. Відповідну декларацію на цю посаду вона подала учора, 26 листопада. У коментарі Tvoemisto.tv вона підтвердила, що очолює управління від сьогодні, 27 листопада.

Читайте також: Чому впав 200-літній ясен на Митній або Що Львову робити з деревами

Водночас учора вона повідомила на своїй сторінці у Фейсбук, що більше не працює у ЛКП «Інститут просторового розвитку».

Управління екології створили ухвалою депутатів від 19 вересня 2019 року, а 11 листопада виконком погодив Положення про управління, яке підпорядковується департаменту містобудування. До складу управління входять відділи захисту довкілля та ландшафту міста.

Читайте також: Чого немає в Комплексній стратегії озеленення Львова

Додамо, що Олександра Сладкова отримала освіту за напрямком «Міжнародні економічні відносини» та «Соціологія» в ЛНУ імені Івана Франка.

Свого часу вона працювала менеджеркою проєктів КУ «Інститут міста», керувала управлінням адміністрування, будівництва та розвитку інфраструктури ЛМР, а з 2016 року очолювала відділ урбаністики ЛКП «Інститут просторового розвитку», де займалася проєктуванням громадських просторів та вулиць.

Олександра Сладкова неодноразово долучалася до спільнокошту озеленення та висадки дерев у Львові, а за останній рік взялася підраховувати найстаріші дерева у місті.

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
27 Листопада, 2019 11:50
666 ... де фах її освіти і де та екологія ? ... та яка їй (і таким як вона) різниця , де і ким "працювати" ... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!