Колишній головний дорожник Львівщини став новим керуючим справами у Львівській облраді

5882 0
Обов’язки на новій посаді Кокотайло виконує вже понад тиждень.
Фото: ЛОДА

Фото: ЛОДА

Колишній керівник департаменту дорожнього господарства Львівської ОДА Роман Кокотайло став керуючим справами Львівської обласної ради, про що свідчить оновлена інформація на сайті ЛОР. Свої обов’язки на новій посаді він виконує вже понад тиждень. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив сам Роман Кокотайло, а також підтвердили у пресслужбі облради.

Керуюча справами Львівської облради була Марта Литвинюк, яка обіймала цю посаду з вересня 2021 року, 18 липня цього року звільнилася. Тимчасово виконувала обов’язки перша заступниця Мирослава Туркало.

Роман Кокотайло офіційно призначений на посаду 23 серпня, цього ж дня його представили колективу.  

Читайте також: Керуюча справами Львівської облради йде з посади

Зазначимо, що 30-річний Роман Кокотайло у лютому 2015 року став консультантом патронатної служби ЛОДА, потім був головним спеціалістом департаменту ЖКГ ЛОДА, після чого у вересні 2015-го перейшов на посаду заступника директора департаменту дорожнього господарства ЛОДА і тимчасово виконуючого обов’язки директора цього департаменту.

До приходу в облдержадміністрацію Кокотайло майже два роки працював у відділах комунального господарства Шевченківської та Залізничної райадміністрацій Львова.

У грудні 2020 року Романа Кокотайла призначили першим заступником керівника Державної служби України з безпеки на транспорті. В «Укртрансбезпеці» львів’янин пропрацював майже рік, до листопада 2021 року.

Читайте також: Ендокринологічний центр у Львові хочуть реорганізувати. Там думають, що через «привабливу земельну ділянку»

Нагадаємо, 14 червня Львівська обласна рада проголосувала за припинення депутатських повноважень депутата фракції «Європейська солідарність» Григорія Козловського. Ще один депутат від цієї фракції Микола Седіло також вирішив скласти мандат.

Юлія Осим


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!