Гурт "Океан Ельзи" презентував новий кліп. Відео

6432 0
23-го травня відбулась прем'єра музичного відео на пісню "Сонце" з альбому ОЕ "Без меж".

В той час, як група завершує великий концертний "Світовий тур 2016-2017" на підтримку альбому "Без меж", режисер та давній друг гурту Віктор Придувалов представляє нову відео роботу для ОЕ на пісню "Сонце", повідомила прес-менеджерка гурту Вікторія Хоменко.

Читайте також: Христина Соловій презентувала новий кліп. Відео

Віктор Придувалов є режисером таких культових для групи відео робіт, як "Холодно", "Кішка", "Без бою", "Все буде добре". "Вже під час монтажу, коли в кадрі поряд з ОЕ знову з'являється місто з дахами будинків, виникло невелике відчуття дежавю, щоправда багато років тому то був Львів, а тепер Київ. Хоча під час роботи над сценарієм я взагалі не думав про це. Так дивно і тонко інколи в нашому житті проявляються певні речі", – зазначив режисер.

Читайте також: Pianoбой презентував кліп на пісню гурту «Скрябін». Відео

Зйомки проходили в квітні 2017-го року в Києві, під час невеликої перерви в гастрольному графіку музикантів. В головних ролях знялись Анатолій Сачівко (хореограф-постановник, засновник хореографічного об'єднання Apache Crew) та Анастасія Шульга.

До речі, спеціально для кліпу була зведена оновлена версія пісні. Всеукраїнська радіопрем'єра "Сонце" (radio edition) запланована на 25-те травня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!