Новий рік «у тренді». 7 ідей для бюджетної альтернативної ялинки

7031 0
Останнім часом захист природи ввійшов у моду, але що ж робити, якщо не уявляєш новорічно-різдвяних свят без ялинки? У світі придумали стильну альтернативу. Ми пропонуємо підбірку ідей, як створити новорічне дерево своїми руками й не спустошити при цьому свій бюджет.
Фото: cancelloedarnonenews.it

Фото: cancelloedarnonenews.it

Дизайнерські тенденції диктують простоту, лаконічність і креативність, що насправді легко дотримуватись, створивши альтернативну ялинку в своєму помешканні.

Трохи паперу, палиця для каркаса – і новорічна красуня готова

Ностальгії і романтики святам може додати ялинка-колаж з фотографій, прикріплених до стіни.

Простіше не буває: дерево можна намалювати чи навіть роздрукувати гарну фотографію. Зробити його ефектнішим допоможе додаткова композиція поряд.

Ще один варіант – викласти ялинку з книжок (нехай трохи провітряться від пилу)

Не менш цікавим може бути створення святкового дерева з гірлянд – їх просто треба розвісити на стіні у відповідному порядку, додати трохи іграшок – і увага гостей забезпечена.

 

Cтильно виглядати може навіть скотч, якщо його правильно використати. Купити металізований можна в магазинах, що спеціалізуються на товарах для творчості.

І наостанок – знайомий усім українцям спосіб прикрасити вікно може стати прекрасною ідеєю для оригінальної ялинки.

Нагадаємо, завтра, 18-го грудня, у центрі міста відкриють головну ялинку. Транслюватиме подію медіа-хаб Tvoemisto.tv.

Фото: pinterest.com, domain.com.au, hongkiat.com, yeahmag.com, diply.com.

Підготувала Людмила Рубцова

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!