Низку львівських державних підприємств виставили на приватизацію

3076 1
Ці об’єкти планують виставити на аукціон через 45 електронних майданчиків.
Фото: google maps

Фото: google maps

Фонд держмайна виставить на приватизацію низку львівських заводів та проєктних підприємств. Про це повідомив голова Фонду держмайна Дмитро Сенниченко.

Читайте також: На вулиці Чупринки продають частину приміщень Містопроекту

Після підготовки ці об’єкти планують виставити на аукціон через 45 електронних майданчиків у системі ProZorro.Продажі. Їх вартість поки що не відома.

Зокрема йдеться про продаж майнового комплексу Львівського дослідного заводу НАН України, що на вулиці Ткацькій, 9, Львівського спеціального конструкторського бюро «ТОПАЗ» на Личаківській, 110, Львівського інституту з проєктування нафтопереробних і нафтохімічних підприємств» («Львівдіпронафтохім») на Золотій, 8, Львівського конструкторського бюро на Науковій, 5 та Львівського державного ювелірного заводу Підстригача, 2.

Читайте також: На Львівщині костел XVII століття продали за 30 тис. грн

Нагадаємо, державне та комунальне майно здаватимуть у оренду через систему «Prozorro.Продажі».

 

 


Читайте також:
2 Грудня, 2019 08:31
666 ... і отаке запитання -- майно комунальне , тобто львівської громади , то що отримають з того продажу решта мешканців ( НЕ покупців) ? ... звичну "дірку від бублика" ? ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!