Обсяги генерації зросли: ситуація зі світлом у Києві 9 лютого

925 0
Завдяки сприятливим погодним умовам, Київ продовжує працювати у графіках.

У Києві в останні кілька днів збільшили об'єми енергоенергії, тому все частіше під час темно-сірих слотів у графіках відключаються не всі будинки, що є в одній групі, хоча раніше відключали всіх заодно. Про це повідомив гендиректор Yasno Сергій Коваленко.
 
За його словами, в останні дні обмеження від Укренерго можуть бути такими, що всю групу відключати не має потреби.
 
«Якщо ліміти та характер споживання дозволяє, колеги з ОСР не вимикає усіх клієнтів, що входять в одну групу, а обмежуються лише тою частиною, що потрібна»– зауважує гендиректор Yasno.
 
 
Тобто, якщо одна група розрахована на 400 МВт, а обмеження діє у 200 МВт, то всіх не відключатимуть. Водночас справедливість таких усередині групи відключень, будуть застосовуватися почергово підгрупами.
 
Сергій Коваленко зазначив, що за цим слідкуватимуть колеги, тому якщо сьогодні відключали 1-5 підгрупи, то завтра за умов таких же обмежень  5-10 підгрупи.
 
Нагадаємо, через вимірювання фактичного електроспоживання у Києві не вимикатимуть світло 17 лютого, а в Київській області 10 лютого.
 

Отож,  завтра, 9 лютого у Києві будуть продовжувати застосовувати стабілізаційні вимкнення електроенергії, а подивитись графік відключень світла кияни можуть тут, а жителі Київської області – тут.

Ігор Ющенко

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!