Школа у Львові отримала звання Хабу доброчесності

7734 0
Навчальний заклад став ментором для інших шкіл.
школа 91/ фото з відкритих джерел

школа 91/ фото з відкритих джерел

Представники Офісу доброчесності Національного агентства з питань запобігання корупції нагородили 49 навчальних закладів Львова, які взяли участь у загальнонаціональному проєкті «Прозора школа». Школа №91, що на вул. Варшавська, 58, була найактивнішим учасником, отримала звання Хабу доброчесності та стала ментором для інших шкіл, які долучитимуться до проєкту в майбутньому. Про це повдомила пресслужба ЛМР.

Проєкт «Прозора школа» Офісу доброчесності НАЗК стартував улітку 2022 року. У 2023 році до проєкту доєдналися школи Львівської громади.

«Ми пропонуємо школам інтегрувати в освітній процес різні активності на теми доброчесності і боротьби з корупцією серед учнів різних вікових категорій. Найактивніші школи стають Хабами доброчесності. Вони цим пишаються, бо це пророблена шалена робота, це імідж школи і це показує, які цінності підтримує школа.

Приємно, що львівські навчальні заклади теж долучилися до цього проєкту. А найбільше тішить, що сьогодні ми відкрили перший у Львові Хаб доброчесності. Відтак ваша школа буде допомагати іншим долучитися до проєкту, буде вчити інші школи, як можна з дітьми, батьками, учителями говорити про доброчесність не просто так, щоб поговорити, а щоб це стало стилем життя і сталою нормою кожної людини», – наголошує Альона Хилько, проєктна менеджерка Офісу доброчесності НАЗК.

Програму проєкту «Прозора школа» успішно завершили 49 львівських шкіл. Почесне звання першого Хабу доброчесності отримала школа №91.

Також у межах реалізації проєкту відбулися різноманітні заходи для педагогів, включаючи навчальні воркшопи, вебінари, освітні курси на тему доброчесності та антикорупції, а також тематичні конкурси. Основною метою було формування спільноти доброчесних шкіл.

Нагааємо, у Львові під час літніх канікул школярі мають можливість безкоштовно відвідувати плавання.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!