Одну з найбільших спільнот Львова у Facebook заблокували

12303 0
Спільнота "Варта-1" отримала сповіщення від адміністрації соцмережі
фото: www.ednist.info

фото: www.ednist.info

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook один із активістів "Варти-1", депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич. Він зазначає, що причини блокування не відомі: "Але таке враження що ми комусь добре допікли", - написав він. 

"Варта1 - Варта1 було вимкнено через не дотримання Загальних положень і умов спільноти Facebook. Ми хочемо забезпечити, щоб Facebook залишався безпечним та приємним середовищем для всіх. Ця група залишатиметься доступною для адміністраторів групи, щоб вони могли редагувати назву та інформацію групи та видаляти існуючі публікації. Якщо ви видалите все, що не дозволено на Facebook, ви можете попросити нас переглянути його. Ми розглянемо оновлену групу, і якщо ми виявимо, що вона дотримується наших правил, ми її відновимо", - повідомив зміст повідомлення від Facebook Ігор Зінкевич.

Наразі доступна офіційна сторінка спільноти. 

Група Варта-1 налічувала понад 200 тисяч учасників. У спільноті обговрювалися поточні новини Львова, питання безпеки дорожнього руху тощо. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!