У Львові встановлять 12 світловідбивних панелей

1751 0
У львівському тунелі, що на вулиці Кривчицька Дорога, встановлять світловідбивні панелі. Таке рішення у понеділок, 4 липня, ухвалила міська комісія з безпеки дорожнього руху. Про це Tvoemisto.tv розповів інженер центру керування руху ЛКП «Львівавтодор» Ігор Могила.
фото: zaxid.net, panoramio.com

фото: zaxid.net, panoramio.com

«Виробники нам надали 12 світловідбивних панелей і ми вирішили ними обладнати саме цей тунель на вулиці Кривчицька дорога. Він є доволі невеликий і цих панелей вистачить, аби облаштувати його небезпечну сторону», – розповів Ігор Могила.

Як пояснив інженер центру керування руху ЛКП «Львівавтодор» подібні панелі передбачені для відбиття світла фар і викорстовуються для позначення небезпечних ділянок дороги – тунелів, мостів, поворотів.

За словами Ігора Могили світловідбивні панелі мають таке ж покриття як і дорожні знаки. Удень вони не мають призначення, а вночі дбатимуть про безпеку водіїв. Найближчим часом ці панелі має встановити Личаківська райадміністарція.

Додамо, що вказаний тунель розташовується неподалік Шевченківського гаю.

Читайте також: У Львові на вулиці Шота Руставелі змінять організацію руху. Схема

Розмовляла Наталія Середюк

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!