Офісний центр на місці "Львівприладу" будуватимуть кілька років

4061 0
За словами головного архітектора Львова, першу чергу комплексу введуть в дію наприкінці 2018 року.
Фото зі сторінки у соцмережі Фейсбук Павла Бачинського

Фото зі сторінки у соцмережі Фейсбук Павла Бачинського

На вулиці Стрийській навпроти парку активно зносять будівлі колишнього заводу «Львівприлад» задля будівництва офісного центру.

Як розповів журналістам головний архітектор Львова Юліан Чаплінський, проект цього центру передбачає, що 70% площі буде відведено саме під офісні приміщення: «У них була унікальна ситуація. Це був перший девелопер за мою кар’єру, який почав змінювати зонінг з житлової забудови на офісну. Вони сказали, що їм житло цікаве лише в якості підтримки для тих бізнесів, які там працюватимуть» .

Головний архітектор розповів, що першу чергу центру введуть в дію наприкінці наступного року, а загалом будівництво триватиме до 2020-2021 рр.

Юліан Чаплінський сказав, що будівництво центру ведуть структури, пов’язані з київським бізнесменом Василем Хмельницьким.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!