Офіційно. Мер Львова Андрій Садовий іде в президенти

12422 0
Андрій Садовий на зустрічі з молоддю оголосив про участь у президентських виборах.
фото: Христина Процак

фото: Христина Процак

Міський голова Львова Андрій Садовий оголосив, що подаватиме свою кандидатуру на участь у виборах Президента України. Про це він заявив на зустрічі з організаторами молодіжного форуму «#Молодвіж» у коворкінгу «Communa», передає прес-служба партії «Самопоміч».

«Моя мета дуже проста і складна водночас – відновити вашу віру в Україну. Перед вами сьогодні весь світ, але збудувати свою власну країну можливо лише тут. Я пропоную вам боротися за неї разом!» – заявив Андрій Садовий.

За його словами, ключовими елементами кампанії стануть «мобілізація молоді, розрив корупційної кругової поруки в політиці і технологічна модернізація країни».

Читайте також: 60 грн на добу. Хто заплатив за турне Андрія Садового Україною. Інфографіка

«Ми відстали від світових лідерів на десятки років. Мусимо сконцентрувати всі сили і інтелект нації, аби наздогнати світ. Це питання національної безпеки і виживання. Інакше не буде ані добробуту, ані щастя, ані перемоги у війні. Але все в наших руках і нам під силу», – наголосив мер Львова.

Садовий пообіцяв найближчим часом оприлюднити склад команди, з якою піде на вибори, та закликав до об‘єднання усі сили, які підтримують ідею «рішучих змін».

Згідно з соціологічними дослідженням групи «Рейтинг», 5% від усіх респондентів Західного регіону на президентських виборах проголосували б за нинішнього міського голову Львова Андрія Садового. У загальному рейтингу українських політиків він займає дев’яте місце.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!