Оголошений у розшук Петро Димінський відвідав матч львівських «Карпат». Фото

8801 0
Спільне фото з президентом львівського клубу в Instagram опублікував віце-президент клубу Олег Смалійчук. Команда провела гру проти Лехії в Гданську.
фото: УНІАН

фото: УНІАН

Почесний президент та співвласник футбольного клубу «Карпати» Петро Димінський, який перебуває у розшуку українськими правоохоронцями, побував на матчі львівського клубу у Гданську.

Спільне фото з президентом львівського клубу в Instagram опублікував віце-президент клубу Олег Смалійчук. Команда провела гру проти Лехії в Гданську, в якій перемогла 1:0.

Нагадаємо, 18 серпня на трасі Львів-Краковець сталася смертельна ДТП за участю автомобіля, що належить бізнесменові Петру Димінському. Внаслідок зіткнення загинула 31-річна жінка. Її брат стверджує, що Димінський перебував за кермом і потім переcів у іншу машину. За цим фактом відкрито кримінальне провадження.

Читайте також: Димінський відлетів до Швейцарії

21 серпня бізнесмену було вручено повістку на допит 23 серпня. Слідство встановило, що за кермом авто, яке потрапило в аварію, був не 43-річний охоронець Димінського, як про це повідомлялося раніше. 22 серпня стало відомо, що Петро Димінський відлетів до Швейцарії. Наступного дня член колегії МВС Антон Геращенко повідомив, що на допит бізнесмен не з'явився.

Адвокат бізнесмена Микола Лисий повідомив, що його клієнт не отримував повісток на допити, натомість стверджує, що Димінського допитали ще 20 серпня. Пізніше правоохоронці провели обшуки в офісі бізнесмена та ІА ZIK, що йому належить. Пізніше поліція провела експертизу ДНК всіх учасників ДТП.

Читайте також: Поліція оголосила Димінського в розшук

1 березня цього року, Печерський районний суд Києва обрав Петру Димінському запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!