Оксана Муха презентувала нову колядку. Відео

8056 0
Переможниця проєкту «Голос країни» збирається у січні в тур містами України «Тиха Ніч».

Напередодні Різдвяних свят співачка Оксана Муха записала і презентує нову колядку – «В глибокій долині». Ця коляда стала частиною унікального видання від видавництва «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА» «Нова радість стала. Улюбленi українськi народнi колядки та щедрiвки», у якому за допомогою QR-коду усі коляди та щедрівки можна послухати у безкоштовному музичному додатку.

 

Цією колядою заслужена артистка України Оксана Муха анонсує свій великий Різдвяний тур з новою програмою «Тиха Ніч», який у січні охопить 15 міст України: від Львова – до Києва, від Івано-Франківська – до Харкова… Слухачі почують як рідкісні коляди з усіх куточків України, так і всім відомі колядки «Добрий вечір тобі», «Бог ся рождає», «Тиха ніч», «На небі зірка ясна засяла», що з року в рік звучать у кожній українській родині.

«Тиха Ніч» від Оксани Мухи – це не тільки про пісенну традицію Різдва, це також про відчуття затишку і єдності української землі. Про теплу атмосферу, яка панує у кожній українській домівці у часі, коли звучить Коляда. У межах туру співачка приїде до Львова 13 січня та виступить у театрі ім. Марії Заньковецької.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!