Олег Синютка увійшов до президії партії Порошенка

3368 1
Відповідне рішення прийняли на з’їзді партії 31 травня.
фото: Ольга Гуцол

фото: Ольга Гуцол

Голову Лвьівської обласної державної адміністрації обрали до Центральної ради партії «Європейська Солідарність», керівником якої є Петро Порошенко. Таке рішення прийняли на з’їзді партії 31 травня.

Читайте також: Олег Синютка: Шанси зараз стати міським головою Львова є у всіх

Додамо, 24 травня партію «Блок Петра Порошенка "Солідарність"» перейменували на «Європейську Солідарність». Вибори до парламенту мають відбутися 21 липня.

22 квітня Олег Синютка заявив, що йде з посади очільника ЛОДА. Нині він офіційно перебуває у відпустці. Під час роботи в ЛОДА відзначився активною підтримкою попереднього президента Петра Порошенка.

Довідка

Олег Синютка народився 14 лютого 1970 року у селі Куропатники, Бережанського району Тернопільської області. За фахом – учитель історії. Також має диплом за спеціальністю «Економіка та управління». На початку свої кар’єри працював очільником низки івано-франківських підприємств, а у 2002-2006 роках працював заступником міського голови Івано-Франківська. У 2006 року став директором департаменту економічної політики ЛМР,  а через рік – став першим заступником міського голови (Андрія Садового – ред.). На посаді голови ЛОДА він перебував із 26 грудня 2014 року. 


Читайте також:
1 Червня, 2019 10:34
666 ... анекдот часів срср -- приходить додому чоловік ..п'яний в зюзю .. жінка запитує -- "І яке то сьогодні в тебе свято? -- Та відмічав із друзями мій вступ в ряди членів кпрс .. завжди ти кудись наступиш-вступиш ..то в гів.но , то в ряди членів .." ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!