Олег Синютка йде з посади голови ЛОДА

7324 2
На посаді голови ЛОДА він перебував із 26 грудня 2014 року.
фото: Zaxid.net

фото: Zaxid.net

Очільник Львівської облдержадміністрації Олег Синютка йде з посади. Про це він повідомив під час апаратної наради сьогодні, 22 квітня.

Читайте також: Львівщина – єдина область, у якій перемагає Порошенко

Під час своєї промови він подякував мешканцям області, очільникам департаментів, силовикам і ЛОР за вибори та закликав об’єднуватися з вибором інших.

«Я залишаю посаду голови Львівської облдержадміністрації, але я залишаюся зі Львівщиною, зі Львовом, з нашими людьми», – сказав Олег Синютка.

Він попросив керівника юридичного департаменту ЛОДА Тараса Греня процедурно оформити його рішення. Крім цього, як пише видання Гал-інфо, Олег Синютка заявив, що не балотуватиметься на посаду міського голови Львова. Наразі невідомо, коли саме Олег Синютка залишить посаду та хто буде виконувати обов’язки керівника робласті.

Читайте також: Суд не побачив корупції у діях чиновників, які літали в Брно коштом Синютки

Довідка

Олег Синютка народився 14 лютого 1970 року у селі Куропатники, Бережанського району Тернопільської області. За фахом – учитель історії. Також має диплом за спеціальністю «Економіка та управління». На початку свої кар’єри працював очільником низки івано-франківських підприємств, а у 2002-2006 роках працював заступником міського голови Івано-Франківська. У 2006 року став директором департаменту економічної політики ЛМР,  а через рік – став першим заступником міського голови (Андрія Садового – ред.). На посаді голови ЛОДА він перебував із 26 грудня 2014 року. 

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
23 Квітня, 2019 08:47
666 ... воно не тоне ... воно лишається в "ополонці" ...
22 Квітня, 2019 22:51
уважний читач скатертью дорога
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!