Онур відремонтує ще одну ділянку дороги Львів – Пустомити – Меденичі

3792 0
9,4 км автошляху відремонтують за понад 225 млн грн.
ілюстративне фото: ТСН

ілюстративне фото: ТСН

Служба автомобільних доріг у Львівській області 26 червня уклала договір з ТОВ «Онур конструкціон Інтернешнл» на реконструкцію автомобільної дороги загального користування державного значення Т-14-16 Львів – Пустомити – Меденичі на ділянці км 28+775 – км 38+200 Львівської області за Щирцем. Про це йдеться на сайті публічних закупівель Prozorro, повідомляють «Наші гроші. Львів».

Сума контракту становить 225,3 млн грн. Згідно з угодою, переможець торгів відремонтує ділянку дороги протяжністю понад 9,4 км. Таким чином вартість одного кілометра автошляху коштуватиме майже 24 млн грн. Реконструкцію планують завершити до кінця 2018 року. Прибуток «Онуру» від ремонту становитиме 484 тис. грн (тобто 0,21% від суми закупівлі), а витрати на заробітну плату працівникам дорівнюватимуть 1,5 млн грн (0,66% відповідно).

Читайте також: Служба автомобільних доріг Львівщини підписала угод майже на мільярд гривень

Крім переможця, участь у торгах взяла лише одна компанія: ТОВ «Автомагістраль-Південь» із пропозицією на 394 тис. грн дешевшою. Однак тендерний комітет відхилив її, оскільки надана фірмою договірна ціна не збігалась із пропозицією, оголошеною за результатом аукціону.

Також Служба автомобільних доріг у Львівській області проводить ще дві закупівлі на ремонт інших ділянок дороги Т-14-16 Львів – Пустомити – Меденичі: торги на капремонт ділянки протяжністю понад 11 км, де найдешевша пропозиція надійшла від «Онур» – 225,1 млн грн, і торги на поточний середній ремонт неповних 0,6 км з очікуваною вартістю 16 млн грн. Зазначимо, що у 2017 році частину цієї дороги вже ремонтували.

ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» зареєстроване у Києві, а її власниками є громадяни Туреччини Онур Четіндтевіз (49,76%), Ісхан Четінджевіз (49,99%) та львів’янин Олег Фаріон (0,23%). З початку 2018 року компанія отримала 17 замовлень на суму 1,57 млрд грн, серед яких 11 підрядів на території Львівської області на 772 млн грн.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!