Проросійську переможницю «Міс Львів-2018» Наталію Болюх можуть позбавити корони

13320 0
Уперше за всю історію проєкту титул відкликали у її обраниці.
cynicallviv.com.ua

cynicallviv.com.ua

Оргкомітет соціального проєкту «Міс Львів» ініціював процедуру позбавлення корони її володарки у 2018 році Наталії Болюх. Дівчина – родом з Борислава, що на Львівщині, але вже чимало років мешкає в москві, товаришує з кремлівськими політиками, які відкрито підтримують геноцид українців. Тепер колишній міс суворо заборонено публічно згадувати про те, що колись вона отримувала корону на сцені Львівської опери. 

Читайте також: Учасниці Міс Львів 2021 вийшли з плакатами проти стереотипів. Фото

«Ми отримали від вас десятки, сотні повідомлень, скріншотів, де ви пишете, наскільки обурливі вчинки цієї дівчини, що  вважаєте її недостойною, що вона соромить наше місто і проєкт «Міс Львів». Ми не тільки хочемо виконати вашу волю і волю громадськості, ми повністю розділяємо ваші емоції… Соціальний проєкт «Міс Львів» – не про красу, а про молоду дівчину, яка має соціальну позицію, громадянську, що хоче служити нашій громаді. Тому, уперше за всю історію проєкту ми відкликаємо титул у Наталії Болюх і залишаємо її права називати себе «Міс Львів», видалямо її з історії конкурсу. Із цього моменту і назавжди ми не маємо до відношення до неї і не будемо мати», – повідомила президентка соціального проєкту «Міс Львів» Валерія Никифорець.

Тепер, згідно з процедурою, титул «Міс Львів-2018» переходить до тодішньої першої віцеміс Наталії Оверчук. 

Нагадаємо, що в червні 2018 року Наталія Болюх отримала корону на конкурсі «Міс Львів». Після цього вона також стала першою віцеміс Україна-Всесвіт.
Ольга Коваль

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми – про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!