Останні теплі дні. Прогноз погоди у Львові на тиждень

12241 0
Упродовж тижня у Львові триматиметься сонячна і тепла погода, проте на вихідних температура повітря почне знижуватися.
ілюстративне фото: discoverukraine.com.ua

ілюстративне фото: discoverukraine.com.ua

Сьогодні, 15 жовтня, у Львові очікується суха погода. У першій половині дня небо буде ясним, а після обіду затягенеться хмарами. Температура повітря вдень – +18, уночі – до +8. Вітер південно-східний, 2-3 м/с.

Завтра, 16 жовтня, протягом всього дня очікується ясна та суха погода. Температура повітря вдень сягатиме +19, а вночі – +8 градусів. Вітер південний, 2-3 м/с.

Читайте також: У Львові відтермінували початок опалювального сезону

У середу, 17 жовтня, прогнозують найтепліший день тижня. Удень температура повітря підніметься до 20 градусів тепла, а вночі – до +10. Буде ясно та сухо. Вітер південний, 1-2 м/с.

У четвер, 18 жовтня, також буде ясно, сухо та тепло. Удень очікується до +19, уночі – до +10 градусів. Вітер південний, 2-3 м/с.

Читайте також: Осінь у кадрі. Топ-9 локацій Львова для атмосферної фотосесії

У п'ятницю, 19 жовтня, очікується хмарна погода, проте без опадів. Температура повітря вжень становитиме 15-17 градусів тепла, уночі – 8-9 вище нуля. Вітер західний, 1-3 м/с.

У суботу, 20 жовтня, впродовж дня небо буде вкрите хмарами. Зранку очікується невеликий дощ. Температура повітря вдень знизиться до +15, а вночі триматиметься близько 8-10 градусів тепла. Вітер північний, 1-4 м/с.

У неділю, 21 жовтня, стане помітно холодніше. Денна температура не перевищуватиме 10 градусів тепла, а нічна коливатиметься від 6 до 8 градусів вище нуля. Небо впродовж дня буде затягнуте хмарами, удень можливий невеликий дощ. Вітер північний, 2-4 м/с.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!