Отруєння у львівському ресторані: кількість постраждалих зросла до 39-ти

4902 0
П’ятеро з постраждалих – діти.
Ілюстративне фото: beztabu.net

Ілюстративне фото: beztabu.net

Впродовж 9-10 червня до Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні та Новояворівської центральної районної лікарні з попереднім діагнозом гостра кишкова інфекція госпіталізували 39 осіб, які 8 червня перебували на весіллі у ресторані «Червона Рута» у Львові. Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

П’ятеро з постраждалих – діти. Загалом до медиків звернулося 44 гості весілля, одну пацієнту виписали зі стаціонару, а ще четверо відмовились від госпіталізації.

Водночас поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 325 Кримінального кодексу України (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням). Обвинуваченим загрожує обмеження волі на строк до трьох років. 

У всіх пацієнтів були однакові симптоми: висока температура, пронос, блювота. Ресторан перевіряє санепідемслужба. Наразі не відомо, що стало причиною отруєння. Загалом на весіллі було близько ста гостей. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!