Папа Римський призначив митрополита Бориса Ґудзяка членом Дикастерії у справах комунікації

10819 0
Борис Ґудзяк – митрополит Української греко-католицької церкви, президент Українського католицького університету.
Фото: Éparchie Saint Volodymyr le Grand de Paris

Фото: Éparchie Saint Volodymyr le Grand de Paris

Сьогодні, 2 грудня, на офіційному сайті Ватикану оголосили, що папа Римський Франциск призначив митрополита Філадельфійського Бориса Ґудзяка одним із членів Дикастерії з питань комунікацій.

Папа Франциск заснував дикастерію з питань комунікацій 27 червня 2015 року.

Нова cтруктура має провести повну реорганізацію всієї комунікаційної системи Святого Престолу. Під одним керівництвом об’єднаються усі джерела комунікацій Святого Престолу та міста-держави Ватикан.

Читайте також: «Не люблю слово «успіх», – Борис Ґудзяк

Борис Ґудзяк – митрополит Української греко-католицької церкви, голова Філадельфійської архиєпархії в США, громадський діяч, провідний науковець у галузі церковної історії, президент Українського католицького університету. У 2015 році став кавалером Ордену Почесного легіону. У 2019 році став першим українцем, який отримав нагороду Університету Нотр-Дам.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!