Частина пасажирів рейсу Берлін – Львів не змогли вилетіти з німецького аеропорту

8768 0
Із аеропорту «Шенефельд» не змогли вилетіти з пасажири, що прямували до Києва.
фото: ipukr.com

фото: ipukr.com

Пасажири авіарейсу Берлін – Львів сьогодні, 1 грудня, не змогли вилетіти з берлінського аеропорту «Шенефельд» через великі черги на паспортному контролі. Йдеться про рейс авіакомпанії WizzAir, інформує Укрінформ.

Читайте також: Wizz Air дозволив безкоштовно виправляти помилки в квитках

«Пасажири почали телефонувати до посольства, розповідати, що загалом 49 громадян не потрапили на рейси попри те, що приїхали за 2 години до вильоту», – зазначили в консульському відділі Посольства України у ФРН.

Диппредставництво негайно зв’язалося з поліцією аеропорту, яка підтвердила факти вильоту кількох рейсів у певний проміжок часу в неділю без частини пасажирів, які придбали квитки. Йдеться не тільки про громадян України і не тільки про рейси до України.

Керівництво аеропорту стверджує, що пасажири пізно прийшли на посадку через запізнення на паспортному прикордонному контролі. Тож авіакомпанії вирішили не чекати пасажирів, оскільки це загрожує їм великими штрафами: лоукостери мають чітко дотримуватися графіку.

Зараз перевізники намагаються відправити пасажирів іншими рейсами або в інший день. Своєю чергою керівництво «Шенефельда» та дипломати радять пасажирам прибувати в аеропорт заздалегідь, адже прибуття за дві години до вильоту не завжди дозволяє пройти паспортний контроль.

Читайте також: Wizz Air тепер повертає гроші за бронювання квитків

Додамо, що літак рейсу Берлін – Львів авіакомпанії WizzAir приземлився у Львові ще о 10:25.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!