Патрульні затримали львів’янина, який робив «закладки» наркотиків

3475 0
Чоловік зізнався, що вирішив підзаробити, розкладаючи так звані «закладки».
фото патрульної поліції львівської області

фото патрульної поліції львівської області

Патрульні поліцейські затримали львів’янина, який робив «закладки» наркотиків. Це сталося сьогодні, 2 грудня, близько 5 ранку, повідомляють на сторінці Патрульної поліції Львівської області у Фейсбук.

Патрульні помітили двох підозрілих чоловіків на Погулянці. Під час перевірки інспектори виявили у 29-річного львів’янина за паском штанів 3 пачки з-під цигарок. На запитання патрульних про вміст, чоловік повідомив, що там розфасовані наркотичні речовини і обмотані в ізоленту різних кольорів.

На місце події викликали слідчих Личаківського відділу поліції, які при понятих вилучили 30 згортків, із яких 12 були з порошкоподібною речовиною рожевого кольору, ймовірно, амфетаміном із приблизною вагою 12 грамів; у 18 згортках, обмотаних жовтою ізолентою, були пакетики з речовиною зеленого кольору рослинного походження із приблизною вагою 20 грамів. Чоловік зізнався, що вирішив підзаробити, розкладаючи так звані «закладки».



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!