Перед матчем збірної у Львові відбудеться святковий концерт. Розклад руху шатл-басів

12262 0
Для вболівальників виступить український гурт «ТІК».
фото city-service.lviv.ua

фото city-service.lviv.ua

У неділю, 9 вересня, на «Арені Львів» в рамках турніру Ліга Націй відбудеться матч збірної України та збірної Словаччини. Матч пройде за порожніх трибун, але для глядачів організують фан-зону біля стадіону.

Фан зона буде розділена на дві частини: сцена з двома екранами та фудкорт з додатковим екраном. 0 14:00 на основній сцені розпочнеться святковий концерт за участі відомого українського гурту «ТІК». Вхід – вільний.

Трансляцію матчу розпочнеться о 16:00. Для зручності доїзду вболівальників організовано курсування шатл-басів:

- 4 автобуси з пл. Петрушевича (13:20, 13:30, 13:30, 13:40);

- 2 автобуси від Центру Довженка (Сихів) (13:30, 13:40);

- 2 автобуси від Львівської ОДА (13:15 і 13:30).

Читайте також: «Арену Львів» можуть перейменувати

Нагадаємо, відповідно до рішення Дисциплінарного комітету УЄФА, прийнятого в листопаді 2015-го року, цей поєдинок відбудеться за порожніх трибун. Таким чином «синьо-жовтих» покарали за кельтський хрест на одному з банерів під час матчу кваліфікації Євро-2016 проти Іспанії 12-го жовтня 2015-го на НСК «Олімпійський» у Києві.

З часу покарання українська збірна команда проводила всі матчі під егідою ФІФА. Таким чином матч зі Словаччиною стане першим після тривалої перерви в турнірі, який організовує УЄФА.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!