Перехрестя Мечникова – Личаківська встигнуть відкрити до жовтня

2545 0
Трамвай №7 обіцяють запустити на Погулянку вже з понеділка, 18-го вересня.
Фото: прес-служба ЛМР

Фото: прес-служба ЛМР

Як прокоментував для Tvoemisto.tv Сергій Бабак, заступник міського голови з питань ЖКГ, перехрестя вулиць Личаківська – Мечникова відкриють для руху транспорту до 1-го жовтня. «Усе йде, згідно з планом. Можливо, навіть вдасться відкрити трохи раніше», – додав він.

Водночас, як повідомив під час апаратної наради директор комунального підприємства «Львівавтодор» Олег Береза, повернення трамвая №7 на звичний маршрут (вул. Шевченка – Погулянка) заплановано на 18-те вересня.

Читайте також: Планування на трієчку. Що заважає Львову ремонтувати вулиці по-європейськи

Нагадаємо, ремонт вулиці Мечникова до перетину з вул. Личаківською триває з грудня 2015-го року. Перехрестя закрили для руху навесні 2017-го року та планували відкрити до кінця липня. Через протікання старого колектора відкриття перенесли на осінь. Тим часом трамвайний маршрут №7 курсує до «Аквапарку», а трамвай №2 – на Сихів.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!