Перетин кордону. Яка ситуація з чергами на Львівщині

7515 0
Пішоходи очікують лише в ПП «Шегині».
Фото: Straz_Graniczna/Twitter

Фото: Straz_Graniczna/Twitter

Станом на 12:00 сьогодні, 7 серпня на кордоні з Польщею лише у частині пунктів пропуску Львівського прикордонного загону зберігаються черги з легкових автомобілів та пасажирських автобусів. Пішоходи очікують лише в ПП «Шегині». Про це повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби – Західний кордон.  

Стан черг перед ПП на Львівщині:

  • «Угринів» – 20 л/а, 4 автобусів, 0 пішоходів (пропуск пішоходів – лише на вихід для евакуації);
  • «Рава-Руська» – 20 л/а, 4 автобусів, 0 пішоходів (пропуск пішоходів – лише на вихід для евакуації);
  • «Грушів» – 0 л/а, 9 автобусів, 0 пішоходів (пропуск пішоходів – лише на вихід для евакуації);
  • «Краківець» – 40 л/а, пропуск автобусів на виїзд тимчасово не відбувається; пропуск пішоходів теж;
  • «Шегині» – 0 л/а, 20 автобусів, 100 пішоходів (пропуск пішоходів – у обох напрямках);
  • «Смільниця» – 0 л/а, 0 автобусів, 0 пішоходів (пропуск пішоходів – лише на вихід для евакуації).

 

Додамо, вчора станом на цю годину перед ПП на Львівщині очікували вдвічі більше машин. Загалом стежити за актуальною інформацією щодо стану черг на в'їзд до України із Республіки Польща можна за посиланням. Окрім цього, українці, які планують перетинати кордон, мають можливість переглянути інформацію про завантаженість пунктів пропуску на інтерактивній карті в режимі реального часу.

Читайте також: Все буде добре, сину. Репортаж з кордону, куди українців вигнала війна

Нагадаємо, що у пунктах пропуску на кордоні з Польщею у Львівській області облаштують стоянки для відстою вантажівок. Зокрема, там будуть модульні будиночки з душем, туалетом та кімнатами відпочинку для водіїв. Перші такі пункти зведуть у Краківці, Шегинях та Мостиськах. Також запровадять електронну чергу на кордоні. Пілотним пунктом, де запрацює е-черга, буде «Краковець».



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!