На правах реклами

Перші хмарочоси у Львові: Avalon Inc. відкриває новий центр продажу на Сихові

7681 0
Вже завтра, 14 березня, відбудеться відкриття нового центру продажу компанії Avalon Inc. на просп. Червоної Калини, 60.

Новий житловий комплекс з’явиться на земельній ділянці площею 2,1 га, яка розташована поруч із супермаркетом «Арсен», що на Сихові.

Avalon Up – нова філософія житла

Прагнучи змінити звичну дійсність, дизайнери та архітектори компанії Avalon Inc. створили абсолютно новий, нетиповий, унікальний житловий комплекс, що змінить Ваше уявлення про нерухомість у Львові.

Виклик у стилі життя

Вибираючи житло, ми багато очікуємо від локації. Хочеться залишатись у центрі подій та водночас мати змогу побути наодинці з природою. Саме таким очікуванням відповідає Avalon Up, адже він розташований між найбільшою магістраллю спального району Сихів – на проспекті Червоної Калини – та лісом. Відтепер пішохідна зона з’єднуватиме житловий комплекс із рекреаційною зоною, яка перетвориться на розкішний парк з алеями, дизайнерськими лавками та ліхтарями. Головною окрасою парку буде озеро, а додатково облаштовані місця для відпочинку стануть невід’ємною частиною приємного проведення часу з сім’єю.

Дизайн, що провокує та надихає

Головна концепція у створенні цього житлового комплексу – це провокативне поєднання логічного та емоційного, стриманого й вибухового, революційного та затишного. Саме такими сміливими рішеннями вдалось розкрити ідею винятковості фасадного дизайну цього житлового комплексу. Домінантна поверховість, стримані лінії, панорамне скління виступають у тандемі з сучасними технологіями, а серед переваг будинку – вентильований фасад.

Оптимальний баланс комфорту та сучасного дизайну

Інтер’єр вхідних холів – це перше, на що звертають увагу відвідувачі, відчиняючи двері житлового комплексу. Поєднання стриманого, сучасного дизайну та раціонального використання простору передбачено у вхідних групах Avalon UP. Заради вашого комфорту у вхідному холі буде консьєрж, місця для дитячих візочків та велосипедів, зручні зони очікування, облаштовані м’якими меблями та журнальними столиками, і головне –Wi-Fi. Приємний аромат, елегантні кольори, унікальні дизайнерські рішення підкреслюють відмінність житлового комплексу від навколишньої забудови не тільки зовні, а й із середини.

Комфорт передусім

Планування квартир відповідає сучасним вимогам активного й комфортного життя. Панорамні вікна та великі кухні-вітальні роблять квартири просторими та дають змогу зонувати приміщення без втрати відчуття простору. У кожній квартирі передбачено розведення системи опалення із встановленням радіаторів, стяжки у всіх приміщеннях. А також – бойлер, тепловий лічильник та лічильник на воду й електрику з можливістю програмування.

Доторкнутись до небес

Для людей, які звикли жити майбутнім, цінують нові враження та прагнуть змінити звичну дійсність, ми запроектували пентхауси Avalon Up. Вони розташовані на верхніх поверхах кожної секції, мають площу від 78,56 до 148,38 м². Купуючи такі квартири, ви проектуєте свою модель життя: ти сам собі господар, ти живеш і створюєш власну історію. Високі стелі та великі панорамні вікна візуально об’єднують кімнату та краєвид в одне ціле. А вийшовши на терасу власного пентхауса, ви насолоджуватиметесь відчуттям простору та свободи, споглядаючи місто з висоти 27 поверху.

Avalon Up – це будинок, який точно знає, чого хочуть його мешканці

Винятковість житлового комплексу – ще й у втіленні унікальної концепції інфраструктури та соціального простору. Це повноцінне «Місто в місті»! На території житлового комплексу будуть мережеві продуктові крамниці, салони краси, аптеки, стоматологія, кав’ярні, офісні приміщення, хімчистка, ремонт одягу, взуття тощо. В одній із п’яти секцій новобудови буде облаштовано дошкільний навчальний заклад європейського зразка, що дасть змогу молодим батькам не турбуватись про безпеку та розвиток дітей і суттєво заощадить час.

Внутрішню інфраструктуру доповнять можливості району: неподалік ЖК є торговельні центри, супермаркети, фітнес-центр із басейном, салони краси і SPA, дитячі садки, загальноосвітні навчальні заклади, лікарня та інші соціальні об’єкти.

Avalon Up – це ідеальний житловий комплекс для тих, хто прагне підкорювати вершини, цінує комфорт та шукає можливості, щоб розвивати бізнес.

Онлайн-трансляцію відкриття нового центру продажу компанії Avalon Inc можна буде переглянути на сайті Твоє місто за посиланням: http://tvoemisto.tv/on-line/ та на Facebook-сторінці Твого міста. Початок приблизно о 15:15 14 березня.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!