На правах реклами

Перші кроки в ІТ: як компанії інвестують у навчання молоді. Відео

5402 0
6 вересня минулого року компанія Sigma Software та Український католицький університет вручили сертифікат для навчання на бакалаврській програмі з комп’ютерних наук УКУ Антону Борківському. Відбір кандидатів проходив влітку цього року, а переможцю компанія повністю оплатила навчання в університеті протягом чотирьох років.

Сьогодні Антон – студент успішного університету та вже склав першу сесію. У своєму есеї тоді ще абітурієнт Антон Борківський зазначив, що УКУ навчає своїх студентів розвиватися не тільки в професійному, але й в духовному плані. Поряд з можливістю навчатися в сучасному виші, Антон також зможе брати участь в тренінгах, семінарах і тематичних заходах, які проходять в рамках Sigma Software University, брати участь у стажуваннях, отримувати менторську підтримку з боку провідних фахівців компанії.

Переможець був визначений на основі результатів зовнішнього незалежного тестування і есе. Враховувалася також постійна участь і перемоги в регіональних і всеукраїнських олімпіадах з математики та інформатики. Особлива увага приділялася наявності у кандидатів таких особистих якостей, як прагнення до постійного навчання та саморозвитку, цілеспрямованість і допитливість.

«Прагнення до постійного розвитку і росту ─ серед основних цінностей компанії, і ми раді поділитися цим з молодим поколінням. Більшість європейських країн багато років працюють над поліпшенням комп'ютерної грамотності, в тому числі серед дітей, які з яких-небудь причин не можуть самостійно оплатити своє навчання. Наша компанія ─ частина шведської ІТ корпорації, тому ми прагнемо принести в Україну європейські цінності. Ми розуміємо ту відповідальність, яку накладає на нас українська ІТ екосистема, і ми робимо все можливе, щоб у молодого покоління сформувався новий, особливий спосіб мислення, і щоб незабаром ці молоді хлопці та дівчата стали по-справжньому технологічною нацією», ─ каже Михайло Антонович, керівник Sigma Software University.

Довідка. Sigma Software University - це майданчик для навчання, обміну знаннями та досвідом. Основна  мета - сприяти розвитку ІТ спільноти і посиленню ІТ освіти на будь-якому етапі: від підтримки навчальних програм для дітей до студентських проектів і курсів для фахівців.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!