Перший пішов. До Львова прибув літак з Гданська. Фото

4971 0
Сьогодні відкриваються авіарейси зі Львова до Гданська та Катовіце.
Фото: Андрія Москаленка

Фото: Андрія Москаленка

Угорський лоукостер Wizz Air відкрив прямі авіасполучення з Гданськом та Катовіце. На відкриття нових рейсів з Гданська прилетіла делегація на чолі з Президентом міста Гданськ Павелом Адамовічом. Також до Львова прилетіли представники влади Поморського Воєводства.

Зі Львова до Гданська угорським лоукостером Wizz Air можна буде полетіти у понеділок та п’ятницю. З аеропорту Гданська літак вирушає о 10:35 та прибуває до Львова о 13:30, а у зворотному напрямку — о 13:55. Вартість найдешевших квитків, куплених у день поїздки, стартує від 1329 грн.

Зі Львова до Катовіце можна буде літати також щопонеділка та щоп’ятниці, а з 20 березня — ще й щосереди та щонеділі. На сайті Wizz Air йдеться, що з Катовіце до Львова літак вирушає о 12:25 та прибуває о 14:20. У зворотному напрямку зі Львова лоукостер вилітає о 14:50. Вартість квитків на економ-клас, куплених заздалегідь, стартує від 659 грн у один бік.

Читайте також: Зі Львова може літати іспанський лоукостер

Нагадаємо, цього тижня зі Львова відкриють чотири прямі авіасполучення з Європою. Крім Гданська та Катовіце, у середу Wizz Air полетить до Дортмунда, а польський LOT завтра відправиться до Ольштина.

Фото зі сторінок Андрія Москаленка та Христини Процак у Facebook


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!