Перший сніг та мороз. Прогноз погоди у Львові на тиждень

7251 0
Останній тиждень листопада запам’ятається Львову прохолодною погодою з дощем та снігом.
Фото: inlviv.in.ua

Фото: inlviv.in.ua

Сьогодні, 25 листопада, у Львові прогнозують мороз до -2, а максимальна температура сягатиме лише +1. На дорогах можлива ожеледь та туман видимістю 500 м. Вранці можливий сніг, інформує Sinoptik.ua.

Завтра, 26 листопада, опадів не прогнозують, натомість буде хмарно. Температура повітря коливатиметься від 0 до +2.

У середу, 27 листопада, вдень буде хмарно з невеликими проясненнями. Вранці температура становитиме близько 0, а вдень прогнозують до +6.

У четвер, 28 листопада, повітря прогріється до +6, морозів не прогнозують.Натомість упродовж усього дня падатиме дощ, який стихне ввечері.

У п’ятницю, 29 листопада, синоптики прогнозують хмарну погоду з проясненнями, без опадів. Температура повітря сягатиме +8 градусів.

У суботу та неділю, 30 листопада та 1 грудня, у Львові варто очікувати дрібний дощ. Температура повітря коливатиметься від -3 до +5 тепла.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!