Перший в Україні пам’ятник Андрію Кузьменку демонтували

3173 0
У Луцьку демонтували пам’ятник Андрію Кузьменко. Як повідомляє відділ інформаційної роботи Луцької міськради, Ольга Кузьменко, мама співака, звернулася з офіційним листом до міського голови Миколи Романюка із проханням здійснити демонтаж для подальшої реконструкції пам'ятника.
фото: zaxid.net uainfo.org tsn.ua like.lb.ua

фото: zaxid.net uainfo.org tsn.ua like.lb.ua

У листі вона повідомила, що довірила реалізувати роботу з реконструкції двом київським скульпторам. Кошти на проведення цих робіт надасть підприємець, депутат Луцької міської ради Андрій Покровський, який був ініціатором встановлення першого в Україні пам'ятника лідеру групи "Скрябін" в Луцьку.
 

Нагадаємо, що пам’ятник лідеру гурту «Скрябін» відкрили 1 жовтня 2015 року. Згодом його вирішили замінити на інший. Причина такого рішення – шквал критики на адресу авторки скульптури Ірини Дацюк.

У Львові пам’ять Андрія Кузьменка вирішили вшанувати створенням інтерактивного громадського простору «Місця щасливих людей».

За інформацією: unian.ua

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!