Петиція про ліквідацію парковки біля готелю «Львів» набрала пів тисячі голосів

2219 0
Тепер її мають розглянути депутати Львівської міськради під час сесії.
фото: e-dem.in.ua

фото: e-dem.in.ua

Петиція про те, щоби ліквідувати паркомісця біля готелю «Львів» на пр. Чорновола, 7, набрала необхідні для розгляду сесією ЛМР пів тисячі голосів. Про це ідеться на сайті Єдиної системи електронних петицій.

Читайте також: Петиція про зміну перевізника на маршруті №11 у Львові зібрала необхідні 500 голосів

Автор звернення Остап Кравчук вважає ділянку біля готелю «Львів» однією з найбільш завантажених пішоходами і громадським транспортом. Однак на ній частину тротуару займає парковка, звужуючи пішохідну зону.

«Запарковані там автомобілі створюють дискомфорт для пішоходів, а також заважають руху громадського транспорту. Забезпечуючи комфортне паркування для кількох авто, створюють незручності для тисячі львів'ян на гостей міста. А ще готель «Львів» має велику власну парковку у дворі, заїжджаючи з вулиці Куліша і вона не надто завантажена», – йдеться у петиції. 

Читайте також: У Львові зареєстрували петицію про збереження парку Івана Павла ІІ на Сихові

За словами Остапа Кравчука, на місці парковки треба відновити тротуар.

Нагадаємо, що раніше пів тисячі голосів набрала петиція про ліквідацію паркомісць біля «Гранд Готелю». Наразі депутати її ще не розглянули.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!