Петиція про паркову зону між вулицями Лінкольна та Липинського набрала необхідні півтисячі голосів

2046 0
Назвати сквер між вулицями хочуть на честь Івана Миколайчука.
фото: ar.volyn.ua

фото: ar.volyn.ua

Петиція про створення паркової зони між вулицями Лінкольна та Липинського набрала необхідні півтисячі голосів. Її зареєстрували наприкінці квітня. Тепер її мають розглянути на пленарному засіданні ЛМР, а у разі підтримки – розробити дорожню карту для її втілення.

Читайте також: На Сихові планують збудувати нову вулицю

Автор петиції Роман Борсенко пропонує впорядкувати захаращене русло Полтви та не допустити подальшої забудови території. А назвати сквер між вулицями хочуть на честь Івана Миколайчука.

Нагадаємо, що земельна ділянка між вулицями Липинського та Лінкольна належить львівському бізнесмену та депутату Григорієві Козловському. У 2017 році він зініціював розробку детального плану території, за яким планував збудувати тут торгово-розважальний комплекс. Утім, наразі не відомо, на якій саме ділянці пропонують створити сквер.

Ольга Коваль



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!