Петиція про збереження зеленого простору на Малоголосківській набрала необхідні голоси

4920 0
Тепер документ мають розглянути депутати міськради.
Фото: ЛУН

Фото: ЛУН

Петиція про «Збереження зони громадського озеленення на вулиці Малоголоскійській» набрала необхідні для розгляду на сесії ЛМР 500 голосів. 

Читайте також: Першу частину Зеленої лінії у Львові прокладуть у парку Івана Павла ІІ

Як пояснила авторка петиції Світлана Юрчишин, вулиця Малоголосківська є переущільненою зоною житлової забудови у Шевченківському районі, «яка прославилась відсутністю шкіл, садочків, доріг та озеленення». 

«Стало відомо про продаж однієї з останніх озеленених ділянок у власність забудовникам. Ділянку, на якій, згідно з Генпланом міста, повинна була розташуватися велика школа, два стадіони та зона громадського озеленення. Громада усіх прилеглих вулиць категорично проти будь-яких забудов на цій ділянці, оскільки це останній клаптик для розвитку їхніх дітей в умовах житлового переущільнення», - йдеться у тексті петиції.

Тому депутатів просять:

  • про виділення та відведення території (зона Г-3-1 зонінгу Шевченківського району) для надважливих потреб малоголосківської громади;
  • введення мораторію на зміну зонінгу, видачу містобудівних умов і дозволів та будівництва багатоповерхівок на території, що згідно Генплану м.Львова є зоною Г-3 -1 до моменту приведення інфраструктури району до вимог ДБН з урахуванням потреб мешканців району;
  • відкликати дозвіл забудовника на порушення благоустрою при виконанні робіт із встановлення тимчасових огорож від 25.02.2020, виданий Шевченківською РДА до вирішення спірного питання.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!