Під час обстрілів в Ірпені загинув український актор

2011 0
Напередодні він доєднався до Збройних Сил України.
фото: серіали україни

фото: серіали україни

Під обстрілами російських окупантів в Ірпені загинув український актор кіно і дубляжу Паша Лі. Йому було 33 роки. Про це повідомляють його колеги в соцмережах.

 «За останні 48 годин є можливість сісти та поділитися фото про те, як нас бомблять, а ми посміхаємося, бо впораємось і все буде Україна. Ми працюємо», – йшлося в останньому дописі актора в Instagram.

Читайте також: В оточеному Херсоні люди вийшли на мітинг проти озброєних окупантів 

Напередодні він доєднався до Збройних Сил України.

Додамо, що Паша Лі знімався в фільмах: «Один за всіх», «Штольня», «Тіні незабутих предків», «Правила бою», «Однокласники» тощо. Також він був автором пісень та композитором.

Нагадаємо, у Київській області найбільш складна ситуація зберігається в Бучі, Ірпені, Гостомелі та Ворзелі. Під час евакуації, зокрема в Ірпені, з боку російських військ знову почалися обстріли.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!