Під час пожежі у Львові врятували 7 людей

2145 0
На момент прибуття пожежників до місця виклику з вікон квартири вибивався дим.
Скріншот з відео ДСНС

Скріншот з відео ДСНС

29 січня увечері у Львові сталася пожежа в одній з квартир житлового будинку на вулиці Хорватській, 3. Про це повідомили в Головному управлвінні ДСНС у Львівській області. 

«29 січня о 20:15 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові на вул. Хорватська, 3 на другому поверсі чотирьохповерхового житлового будинку в одній з квартир», – йдеться у повідомленні. 

Під час ліквідації пожежі пожежники врятували 7 людей, з них 4 дитини, також вивели на свіже повітря 13 осіб.  

Як зазначили у пресслужбі, на момент прибуття пожежно-рятувальних підрозділів до місця виклику з вікон квартири вибивався дим. Люди через задимлення на верхніх поверхах вийшла на балкони та кликали на допомогу.

Вогонь знищив речі домашнього вжитку на площі 15 кв.м. Пожежу ліквідували о 20.46 год, до ліквідації залучили 18 людей та 4 одиниці спецтехніки. 

Причину виникнення займання встановлюють правоохоронні органи.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!